Image Image Image Image Image Image Image Image Image
facebookgooglelinkedinpinterestinstagram
Bel voor een afspraak in onze showroom 0162 454 978

Please leave this field empty.

Interieur oplossingen

Greeploos design


SieMatic heeft haar keukenlijn S3 een nieuwe look aangemeten. Het resultaat is een jong, fris en praktisch design met een origineel greepconcept. Zo kan je verschillende kleuren kiezen voor de geïntegreerde greeplijst of de greep zelf, die je makkelijk kan vervangen. En daarmee kan je alle kanten uit, van sober tot extra spannend. Lees verder..

Meer ruimte

Een fornuis of keramische kookplaat zijn verleden tijd. Deze individuele branders liggen op het werkblad en kunnen op verschillende manieren gepositioneerd worden. Je kunt op deze manier ook verschillende grote pannen naast elkaar gebruiken, zonder ruimtegebrek. Zo krijgt koken een volledig nieuwe dimensie en wordt je zelf de ontwerper van je favoriete kookplek. De pitten zijn nog makkelijk schoon te maken ook. Lees verder..

Individueel Design

Meer dan twintig jaar geleden introduceerde SieMatic een nieuw begrip: Individueel Design. Een andere manier van denken, resulterend in een betere wijze van adviseren, met als gevolg dat de kopers van een SieMatic veel meer en langer tevreden zijn over hun keuken.

Bij Individueel Design staat niet de keuken maar de gebruiker centraal. Door eerst de mens(en) te leren kennen, kan de SieMatic adviseur een keuken ontwerpen die volledig is afgestemd op de wensen maar ook op de smaak, de stijl van wonen en van leven. Lees verder..

Een pan voor het leven

Het Franse Le Creuset maakt al sinds 1925 de perfecte pan van geëmailleerd gietijzer. Bij veel mensen vooral bekend in oranje of rood en daardoor een beetje retro. Het is tijd om dat beeld te laten varen, want de pannen en ander kookgerei in keramiek en siliconen zijn er in allerlei modekleuren. De nieuwste toevoeging: amethist met een matte finish. In de serie die verder bestaat uit katoenwit, sisalbeige en mineraalblauw zijn de pannen dus helemaal van deze tijd én van de toekomst. Want met de levenslange fabrieksgarantie en geschiktheid voor moderne warmtebronnen als hete ovens en inductie hoef je nooit meer een nieuwe pan te kopen.

Keuken en living

Omdat een huis meer omvat dan een keuken, heeft Individueel Design van SieMatic zich ook gericht op het vervullen van wensen in de woonruimte. De grens tussen de keuken en de living is vervaagd en keukens zijn zo mooi geworden, dat ze ook vanuit de woonruimte gezien mogen worden. SieMatic ontwikkelde nieuwe keukens die zich prefect laten uitbreiden tot woonmeubelen, waardoor keuken en living optisch een fraaie eenheid gaan vormen. Lees verder..

Alles onder één knop

Het liefst zetten we thuis net zo’n lekkere kop koffie een echte barrista: van versgemalen bonen en met perfect opgeschuimde melk. Maar in de vroege ochtend waarin er bovendien altijd te weinig tijd is, willen we graag gewoon heel snel een bakkie. De TopBrewer is uw geautomatiseerde huis-barrista, in de vorm van een kraan ingebouwd in het aanrecht. Hij wordt bediend met de bijbehorende app voor smartphone of tablet, maar is ook leverbaar met bedieningspaneel. Macchiato, cappucino of koffie verkeerd en allemaal versgemalen: het is geen probleem. De kleine melkschuimer zit verstopt in het uiteinde van de kraan, die zich bovendien zélf schoonmaakt. Je hoeft je hand letterlijk nergens meer voor om te draaien, óók niet voor koud of heet water of stoom (om mee te koken), dat kan deze supersonische kraan namelijk ook.

download hier de nieuwe SieMatic Pure, Classic en Urban brochures

Volg ons voor de laatste tips en trends

facebookgooglelinkedinpinterestinstagram