fbpx

Materiaal & kleuren

De kunst van het combineren

Alleen wie materialen goed kent, kan ze ook slim combineren. Natuurlijk hout in combinatie met industrieel roestvast staal, natuursteen in combinatie met gepolijste lak, pastelkleuren in samenspel met primaire kleuren. Nieuwe combinaties tonen moed voor contrasten en celebreren de bewuste stijlbreuk.

Bekijk de SieMatic brochures.

De keuze van het materiaal is iets heel persoonlijks. Warm hout, de elegantie van roestvast staal, de moeiteloze glans van een perfecte laklaag. Elk materiaal is anders, elk materiaal heeft zijn eigen charme.
 

Kwaliteit en samenstelling: door de veelzijdigheid van de materialen is uw keuze voor de combinatie tevens uitdrukking van uw individualiteit en creativiteit.

Elk materiaal
transporteert een gevoel

Als materiaal staat natuursteen voor de nieuwe waardering van het onvervalste en oorspronkelijke. Klassiek marmer of het archaïsche karakter van graniet, natuursteen is een expressief materiaal, is krachtig en biedt een indrukwekkende vormveelzijdigheid.

Natuursteen

Inspirerend advies door onze keukenspecialisten.

Keramiek

Ultramoderne techniek en nauwkeurige productiemethoden verlenen het compoundmateriaal keramiek een ongecompliceerde robuustheid die tegen alle belastingen bestand is.

Hoogwaardig roestvast staal staat voor seriële esthetiek en industriële kwaliteit. Door intensief gebruik ontstaan na verloop van tijd sporen die roestvast staal een heel eigen karakter verlenen.

Roestvast staal

Lakken

Met lakken kunnen overtuigende composities in kleur en textuur worden gerealiseerd, fijn afgestemd op het ruimteconcept of als bewust contrast. Dankzij innovatieve technieken, zoals AntiPrint tegen vingerafdrukken, verliezen deze kunstwerk-waardige lakken ook in het dagelijkse leven niets van hun briljantie.

Hout verandert de keuken in een oase van gezelligheid en warmte. Dankzij de ambachtelijke bewerking blijven vlam, textuur en karakter van het natuurlijk gegroeide hout bewaard.

Hout

Vind inspiratie voor uw keuken met onze uitgebreide brochures vol keukenmodellen en indelingen.

Bekijk de SieMatic brochures.