fbpx

Checklist

Onze checklist voor uw SieMatic keuken

We hebben een checklist ontworpen die u helpt het overzicht te behouden tijdens het ontwerpen van uw keuken. Zo ontgaat u geen enkel detail en krijgt u een gedetailleerde basis die we laten aansluiten op uw individuele wensen en behoeften.

Checklist: professioneel ontworpen

Wie een nieuwe keuken wil ontwerpen, ziet zich meestal voor heel veel keuzes gesteld en weet vaak niet waar te beginnen.

Vorm, kleuren enzovoorts

Naast de basisvragen – het juiste kleurenpalet en de stijl van het meubilair – is ook informatie over water- en energieaansluitingen, de juiste werkhoogte en de vereiste bergruimte en uitrusting van doorslaggevend belang.

Keukenontwerp online: zo start u met uw project

U kunt de checklist van SieMatic altijd gratis downloaden. Vul daarvoor het onderstaande formulier in en bevestig uw e-mailadres via de bevestigingsmail. Neem na ontvangst van de checklist rustig de tijd om de vragen te beantwoorden en de ontbrekende informatie zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Zo brengt u alle belangrijke informatie in een overzichtelijk document bijeen, als uitgekiende voorbereiding op het professionele advies.

Onze checklist voor uw SieMatic keuken kunt u altijd gratis downloaden

Uw individueel design – tips voor het advies

Niet alleen de checklist is een optimale voorbereiding op uw bezoek aan de studio: Vind inspiratie voor uw droomproject met onze uitgebreide brochure vol design en lifestyle.

Heeft u interesse om in alle rust de mogelijkheden te bespreken? Maak dan eenvoudig een afspraak op een moment dat het u uitkomt. Het is ook mogelijk dat een adviseur bij u thuis langskomt. Dit is vaak een meerwaarde omdat de adviseur dan een beeld krijgt bij de beschikbare ruimte en ook uw persoonlijke smaak en stijl.