fbpx

Over ons

Over ons

Sinds 1956 een begrip in de regio

De geschiedenis van de keuken is ook de geschiedenis van onze onderneming. Sinds SieMatic in Oosterhout in 1956 werd opgericht, maakt het bedrijf keukens die passen bij een creatief leven, ongeacht waar zich dat afspeelt. SieMatic staat voor productiekwaliteit, ontwerp-competentie en innovatie. Dit levert individuele en bijzondere ontwerpen op, waarbij kleuren en vormen in vrijheid samengaan.

Creativiteit ontstaat niet door rigide normen, maar met vrij te ontwerpen keukens, modulair en flexibel in elke ruimtesituatie. Tijdens het ontwerp van uw keuken zijn wij u bij elke stap van dienst, van het eerste adviesgesprek tot het opbouwen van de keuken op maat, bij u thuis.

De geschiedenis van de keuken is ook de geschiedenis van onze onderneming.

Van toen tot nu

Piet Vissers legde in 1956 de basis voor onze organisatie als leverancier van bouwmaterialen. Het bedrijf maakt in de roerige jaren ’80 naam met het ontwerpen en leveren van keukens, tot ver over de regionale grenzen. In 1996 verhuist het bedrijf naar de huidige locatie waar tot op heden, al drie generaties lang, vanuit éénzelfde gedachte en betrokkenheid bijzondere keukens ontworpen worden met oog voor de voortdurende interactie tussen sociale ontwikkelingen en nieuwe esthetische tendensen.

Baanbrekende ontwerpen

Met de uitvinding van de greeploze keuken heeft SieMatic wereldwijd de norm bepaald voor productdesign. Een onbevooroordeeld oog voor de lichtheid van innovatieve oplossingen kenmerkt onze ontwerpen. Dit leidt steeds weer tot nieuwe creaties, zoals de SieMatic SLX met een ledstrip waarmee men zelf de gewenste sfeer bepaalt, en tot heel veel designprijzen.

De materialen en kennis over de perfecte verwerking ervan bepalen de essentie van een keuken. De kwaliteit van onze keukens wordt gegarandeerd door industriële precisie, hoge duurzaamheidsnormen en productie in Duitsland, op de thuisbasis waar SieMatic sinds de oprichting gevestigd is.

Elke keuken uniek, tot op de millimeter nauwkeurig.

Geheel volgens het ontwerp.

SieMatic in Oosterhout zorgt voor een strak georganiseerd proces van schets tot aan de oplevering.

Krijg persoonlijk advies.