fbpx

Collectieve Inkoop

Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige keukens van het merk SieMatic, tegen betaalbare prijzen door middel van Collectieve Inkoop. Schrijf u snel in en ontvang bij aankoop van een keuken een Quooker Pro3 chroom cadeau!*

Voor iedereen een SieMatic

Collectieve inkoop van SieMatic keukens is beschikbaar voor particuliere klanten, architecten en projectontwikkelaars. Van een relatief kleine keukenrenovatie tot grootschalig nieuwbouwproject, bij ons bent u aan het juiste adres voor het vinden van de perfecte keukenoplossing voor uw woning of project.

Is inschrijven vrijblijvend?

Ja, de inschrijving is geheel vrijblijvend. Na afloop van de inschrijfperiode berichten wij u met uw individuele keukenontwerp. U bepaalt zelf of u van het gedane aanbod gebruik wilt maken.

Pluspunten

  • Collectief inkoopvoordeel en toch een individueel keukenontwerp
  • Een op maat gemaakte SieMatic voor de prijs van een gewone keuken
  • Extra collectief inkoopvoordeel op apparatuur, werkblad en accessoires
  • Keukenarchitecten die u kosteloos helpen bij het bepalen van het juiste ontwerp
  • Stylisten die u kosteloos helpen bij het bepalen van stijl en kleur
  • Kosteloos verlichtingsadvies en het maken van een verlichtingsplan

SieMatic doet er alles aan om u te voorzien van een uitzonderlijke dienstverlening. Wij hebben een lijst met vragen opgesteld die regelmatig door onze klanten worden gesteld. Maar indien wij iets over het hoofd hebben gezien, neem dan gerust contact op.

Door middel van het SieMatic inkoopcollectief kunnen we grotere volumes inkopen, waardoor we aanzienlijke kortingen kunnen bedingen bij de Duitse leverancier. Hierdoor kunnen wij u een eenvoudige, probleemloze en voordeligere optie aanbieden om de SieMatic keuken van uw dromen te realiseren.

Onze ervaren professionals begeleiden u tijdens het gehele proces, van het ontwerp tot aan de uiteindelijke installatie van uw SieMatic keuken. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde installateurs en gebruiken alleen hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw keuken er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook jarenlang meegaat.

Iedereen is welkom om deel te nemen aan het Collectieve Inkoop programma van SieMatic. Hoe meer mensen participeren, hoe sterker we staan. U kunt uzelf geheel vrijblijvend inschrijven en mocht u na afloop van de inschrijfperiode besluiten om via deze weg een ontvangt u een Quooker Pro3 chroom cadeau!*

Alle offertes. Ook offertes van niet SieMatic keukens kunt u indienen. Onze ontwerpers zullen deze controleren op ontwerpfouten, alle maten worden gecontroleerd en de opgenomen artikelen worden door ons gekoppeld aan de beschikbare ruimte.